nollfemnolltvå - en bildblogg.

LÖRDAGSKAFFE.

om ätbart. Permalink1
Hej vänner ♥
Jag ska bara kasta upp ett snabbt inlägg innan jag sticker ut och panikköper en present till Elliott som fyller fyra, jag har hittat den bästa, och fulaste grejen någonsin, men ni får inte veta just nu.
Jag har haft den sämsta morgonen. Vilken annan dag som helst hade detta knäckt mig, men idag, äsch, jag har tid. Jag kokade gröten på spisen och gjorde iordning allt. Inte förrän jag knäppt ett gäng bilder på min frukost insåg jag att den var oätbar. Jag misstänker att kylskåpstemperaturen är boven i dramat, vår mjölk blir gammal sååå snabbt. Fattar inte. 
Jag hällde ut den i vasken och åt chokladen till en macka utan pålägg. Skit samma. 
 
Nyhetsmorgon tog slut, jag kastade i min bakfulla sambo ett gäng ipren och massa vatten och sen sminkade jag mig i alldeles för dåligt ljus. Det blev kaos. Och jag skojar inte ens. Jag tog så himla lång tid på mig och tänkte att IDAG ska jag vara flawless. Tvärtom. Jag fick tvätta av allt igen. Fick hudkräm i ögat och allt blev rött och ja, ni förstår. Kaos. 
 
Anyways, jag ska försöka komma ihåg att ta med kameran på kalas idag så får vi se om det dyker upp något mer i helgen ♥ Ha det fint så länge! 
#1 - - Beata:

gud va mysigt med kalas

Till top