nollfemnolltvå - en bildblogg.

a bushel and a peck

uncategorized Permalink2
Det är svårare än jag kom ihåg att blogga. Svårt att fota, skriva, redigera. Det krävs fler foton än jag kom ihåg, för att hitta en ynka som blivit bra nog. Mer tid än jag kom ihåg. Mer prestationsångest. Skrivkramp. Hjärnsläpp. Oro. 
Men det är kul. Jag vet att det är kul. 
 
Jag saknade bloggen under julen. Jag tog inga foton, hade ingen att visa dom för. Den tjugosjunde när allt var över ångrade jag mig. 
Min blogg innehåller bilder från fem jular, men inte från denna.
Tvåtusensexton kommer julen synas på bloggen, precis som födelsedagar och vårtecken och myskvällar och jobb och allt annat som jag vet att jag kommer vilja se tillbaka på. Saker som jag kanske annars skulle glömt bort. Det kommer bli fint. 
 
Igår var jag hos Mirijam på A bushel and a peck i Malmö, och lasrade en av tatueringarna på min högerarm. Det är  fjärde gången nu och den börjar ljusna upp riktigt bra. Jag hade kameran med mig men överskattade mina foto- och bloggkunskaper och tog typ sju bilder där i stort sett ingen blev bra. Jag fick två koppar kaffe, lite struntprat ochen påse is att kyla armen med och sen tog jag bussen till Hannas lägenhet. Öppnade lite brev och tog en bild på den lilla eken jag gav henne när hon fyllde år. 
 
Ikväll ligger jag i soffan. Raklång i horisontellt läge. En annan dag ska jag berätta vad som hänt sen sist, det är så mycket mer än julen ni missat. 
 
Follow
#1 - - a n n i k a:

Fint!

Svar: tack! :)
emilia

#2 - - acires:

jag ska också försöka ta tag i bloggen, speciellt dom där vardagsinläggen men håller med, det är så svårt!

Till top