nollfemnolltvå - en bildblogg.

4 saker som begränsar mitt bloggande.

om emilia, uncategorized Permalink3
Jag har alltid haft perioder då jag bloggat mer och då jag bloggat mindre, inte alls under viss tid. Idag ligger jag i en kategori någonstans mitt emellan de två sistnämda.
Det är inte tiden det är fel på. Jag har lika många timmar på ett dygn som alla andra och handlar i slutändan om att ta sig tid - något jag inte gjort på ett bra tag. 
Det är inte inspirationen det är fel på. Good lord jag har idéer och inspiration. Min pinterest fylls stadigt på var och varannan kväll. 
Jag har funderat och funderat och med hjälp av en frekvent uppdaterad anteckning i mobilen tror jag att jag har kommit fram till vad som gör att jag drar mig för att blogga - något jag tidigare fått ut mycket gott från. 
---
 
Tvivel
Jag kommer på bra blogginlägg ofta. Det är i alla fall vad jag tycker i en sekund eller två. I processen att skriva detta inlägget har jag ångrat mig kanske sju gånger. Suddat ut, stängt ner datorn, startat teven och sen börjat skriva igen. Jag är så rädd att någon ska tycka att jag är töntig, att jag är dålig eller liknande att jag tidvis helt enkelt inte vågar skriva något på min egen blogg. 
 
Motivation och humörsvängningar.
Det här är nog den punkt som väger tyngst. Mitt humör går verkligen i enbart toppar och dalar, jag har skrivit något om det här förut också. Jag kan vakna med hela världens tyngd på mina axlar utan den minsta lilla gnista och jag förstår inte meningen med någonting. Ser inte poängen med att göra något kul. Samma kväll kan jag vara så himla överlycklig att jag inte sitter still, lyssnar inte på vad jag blir tillsagd, dansar, skrattar och sprutar ut nya idéer till allt och ingenting. 
I dalar ser jag ingen mening, och på toppen har jag inte tid eller ro att göra något av värde. 
 
Mörker 
Såklart. Bor man i Sverige så klagar man på mörkret men jeez, jag har noll tid från det att jag vaknat tills det bästa dagsljuset försvunnit. Vår lägenhet är relativt mörk i sig pågrund av både begränsat ljusinsläpp och brist på lampor  och testa själv att ta ett bra foto i grått mörker. Det går inte. Jag kan inte.
 
Behovet av en nystart
Det här kan gå ihop med första punkten, för det är ett tvivel på att mina nya syn på bloggning stämmer överens med det arkiv jag har i denna bloggen. Jag kan känna att jag måste hålla mig till en viss typ av inlägg i denna bloggen, för att det alltid varit så, för att ni är här pågrund av hur det alltid varit här inne. 
 
Jag fortsätter att fundera vidare, och jag hoppas att det på ett eller annat sätt landar i en ny blogglust, för, jag vet ju hur kul det faktiskt är. 
 
Ha en fin kväll allihop♥
 
#1 - - Lina Fransson:

Älskade finaste du! Jag förstår allt du skriver. Jag kommer inte ihåg vad som fick mig att börja läsa den här bloggen men det var intressant att läsa om dina ätstörningar och allt runt det, jag älskade när du tecknade och körde veckans tema. Jag diggar dina tatueringar och min plan är att du någonstans ska få pryda en del av min kropp. Du är cool och tuff och jag har alltid avundats dig utan att veta varför hehe.
Jag är en av dem som uppskattar när folk skriver om allt, alltså både toppar och dalar när det gäller allt! Jag läser ingen blogg för enbart en sak utan jag gillar att läsa om andra människor helt enkelt, oavsett vad någon skriver om!
Jag hoppas du får tillbaka lusten, oavsett så går jag in här varje dag och ibland läser jag gamla inlägg för att du skriver så bra! ❤️

#2 - - Sara:

Jag är ditt största fan. Du behöver absolut inte tvivla mer :) puss

#3 - - Vendela:

Gissar på att alla de där inläggen du inte lagt ut för att du tvivlat kanske är de allra bästa. Kanske även de som vissa skulle tycka är töntiga, dåliga elr något annat dumt. Men det är svårt att undvika att någon inte gillar tyvärr. De får väl ta o läsa nån annan blogg isf?
Och om bloggen förändras så är ju inte det något konstigt. Du förändras och bloggen med den. Vi som läser har förmodligen också förändrats. Sen tänker jag att målet med en blogg kanske inte ska vara att hålla hårt i varenda läsare? Utan att det är ok att det droppar några ut och några in?

Till top